Ets a: Portada > com arribar > Com arribar

Com arribar a Arnes?

Important. Hem d'anar en compte amb les rutes que ens proposen els GPS i les pàgines web perquè ens estem trobant que per arribar a Arnes fan passar per carreteres que no són les principals provocant que fem un recorregut més llarg i en pitjors condicions.


Des de Reus

Agafarem la N-420 direcció Falset i continuarem cap a Móra la Nova i Móra d'Ebre. Seguint per la C-420 i sense deixar la carretera passarem pel centre de Corbera d'Ebre i arribarem a Gandesa. Un cop hem arribat a Gandesa hem d'anar en compte a la plaça de la Farola... (*)Des de Barcelona

Agafarem l'autopista AP-7 direcció València.


Primera opció. Sortirem a la sortida nº 34, Reus Est – Aeroport i sortirem a la carretera T-11 (circumval·lació) que ja ens porta direcció a Falset. A partir d'aquí seguiu les instruccions de com arribar des de Reus).


Segona opció. Sortirem a la sortida nº 38. Un cop hem pagat el peatge girarem cap a l'esquerra direcció Móra d'Ebre per la C-44. A Móra trobarem una rotonda i agafarem la sortida cap a Gandesa per la N-420. Sense deixar la carretera passarem pel centre de Corbera d'Ebre i arribarem a Gandesa. Un cop hem arribat a Gandesa hem d'anar en compte a la plaça de la Farola... (*)


Des de Lleida

Sortirem de Lleida com si volguéssim agafar l'autopista AP7, però abans de passar el peatge trobarem la sortida direcció Maials – Flix (C-12) per on sortirem. Agafarem la C-12 fins arribar a Flix i a Ascó, on girarem a mà dreta i entrarem al municipi i el creurem per anar direcció Corbera d'Ebre. Més endavant trobarem la cruïlla amb la N-420 i en aquest punt girarem a la dreta direcció Corbera. Sense deixar la carretera passarem pel centre de Corbera d'Ebre i arribarem a Gandesa. Un cop hem arribat a Gandesa hem d'anar en compte a la plaça de la Farola... (*)


Des de València

Agafarem l'autopista AP-7 direcció Barcelona i sortirem a la sortida nº 40 de Tortosa – l'Aldea. Un cop a la rotonda agafarem la C-42 fins arribar a Tortosa on creurem el riu Ebre pel pont Mil·lenari i a la següent rotonda ens dirigirem cap a la C-12 direcció Gandesa. Passarem per diverses rotondes abans de sortir de Tortosa. Ja a la C-12 i passat Xerta trobarem un cartell que ens indicarà el municipi de Prat de Comte. Agafarem aquesta carretera T-333, passarem per Prat de Comte i anirem direcció Arnes – Horta de Sant Joan. Sense deixar en cap moment la carretera, aquesta canviarà de nom i passarà a ser la T-330. Ens trobarem la cruïlla que ens portarà a Horta i que no hem d'agafar, continuarem recte. Passarem per davant d'una estació de servei i a pocs quilòmetres trobarem Arnes.


Des de Saragossa

Sortirem de Saragossa per la A-68 que es convertirà en la N-232. Continuarem per la N-232 i passarem per Quinto i Hijar fins arribar a Alcanyís que creurem, fins que no acabin de fer la variant, i continuarem per la N-232. Ja fora d'Alcanyís farem uns quants quilòmetres fins trobar

una cruïlla, amb una estació de servei a mà dreta, que la passarem i continuarem recte perquè ens portaria a la N-420 cap a Tarragona. Pocs quilòmetres més endavant agafarem a mà dreta la sortida direcció Valderrobres (A-231) i creuarem el riu Matarranya. Continuarem per la A-231 fins a Arnes.(*) Des de Gandesa. Un cop hem arribat a la plaça de la Farola hem de girar cap a l'esquerra direcció Bot – Horta de Sant Joan. Si ens trobem amb l'estació de servei voldrà dir que no hem agafat el carrer correcte, així que haurem de girar fins trobar un altre cop la plaça de la Farola, i girar en aquest cas a mà dreta. A uns dos-cents metres trobarem l'ajuntament i una cruïlla on trobarem l'indicador que ens dirigirà cap a Arnes. Arribarem a Bot, que el creuarem i continuarem direcció Horta de Sant Joan, mai anirem en direcció a Prat de Comte perquè faríem el recorregut més llarg. Arribats a Horta, la creuarem i en arribar a la cruïlla agafarem la T-330 direcció Arnes. Molt a prop de la cruïlla hi ha una estació de servei.

Imprimir

Amb el suport de:


Ajuntament d'Arnes , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?